Перейти до вмісту

Річниця відділення в Енергодарі та відкриття відділення в Сторожинці

| Новини

«Створювати майбутнє, у якому варто жити. Для пацієнтів. По всьому світу. Щодня» – такої глобальної місії у своїй роботі дотримується команда «Фрезеніус Медикал Кер». Неймовірно пишаємося і вкотре переконуємося, що цієї цілі вдається досягати. Про це свідчить самопочуття пацієнтів і самовіддача медичного персоналу. 
Саме завдяки небайдужості, завзятості пацієнтів в Енергодарі було відкрито відділення гемодіалізу (як підрозділ відділення анестезіології та інтенсивної терапії ДЗ «СМСЧ № 1» МОЗ України). Тут встановлено дев'ять апаратів для гемодіалізу FRESENIUS 5008, систему водоочистки й обладнання для автоматичного змішування розчинів.  Цьогоріч відділення відзначило свою четверту річницю.
Також у червні цього року завдяки неабияким зусиллям пацієнтів, органів місцевої влади та партнерів-постачальників, працівників медзакладу запрацювало відділення гемодіалізу в місті Сторожинець (діє на базі КНП «Сторожинецька БЛІЛ»), у якому встановлено три апарати для гемодіалізу FRESENIUS 5008, систему водоочистки, обладнання для автоматичного змішування розчинів. Наразі 10 пацієнтів із ХХН отримують гемодіаліз за високими стандартами «Фрезеніус Медикал Кер». 
Дякуємо вам за стимул рухатися далі! Робимо все для того, аби послуга гемодіалізу була доступною та якісною!