Перейти до вмісту

Компанія «Фрезеніус Медикал Кер Україна» взяла участь у Національній конференції «Нефрологія, діаліз, трансплантація нирки: Up to date»

| Media Center | News

5–6 жовтня у Чернівцях відбулася Національна конференція «Нефрологія, діаліз, трансплантація нирки: Up to date».

Організаторами події виступили Українська Асоціація нефрологів та фахівців з трансплантації нирки, ДУ «Інститут нефрології НАМН України» та Національний нирковий фонд України.

Серед актуальних тем конференції особлива увага приділялася питанням загальної нефрології, нирково-замісній терапії, онко- та кардіонефрології, трансплантації нирок та трансплантаційній нефрології, а також проблемам дитячої нефрології.

На засіданні обласних експертів обговорювалися питання організації нефрологічної служби України під час війни.

Компанія «Фрезеніус Медикал Кер Україна» стала не лише одним зі спонсорів заходу, а й взяла активну участь у пленарних засіданнях та представила наукові доповіді.

Зокрема, медичний директор ТОВ «Фрезеніус Медикал Кер Україна», кандидат медичних наук Володимир Новаківський виступив із двома доповідями: «Кардіопротективний гемодіаліз. Нові можливості в лікуванні хворих на ХХН» та «Технологія multiFiltratePRO – нова методика CRRT».

Про особливості самопочуття пацієнтів на діалізі розповіла у своїй доповіді «Свербіж шкіри як аспект якості життя пацієнтів на діалізі» медичний директор центру «Фрезеніус Медикал Кер Україна» у Чернігові Таїсія Ткаченко.

На стенді компанії «Фрезеніус Медикал Кер Україна» були представлені технологія кардіопротективного гемодіалізу 5008S CorDiax, апарат для вимірювання сухої ваги пацієнтів BCM (Body Composition Monitor) та технологія multiFiltratePRO для забезпечення CRRT.

Про актуальність конференції і важливість порушених питань свідчить масштаб події: понад 170 лікарів та фахівців з медичної галузі комунальних і приватних медзакладів України взяли участь у науковому заході.

Компанія «Фрезеніус Медикал Кер Україна» була і залишається провідним закладом не лише у наданні високоякісних медичних послуг, а й у просуванні найсучасніших методик лікування ХХН та підвищенні наукової кваліфікації.