Перейти до вмісту

Медичний центр «Фрезеніус» у Черкасах проводить вакцинацію від COVID-19

| Новини | Прес-реліз

З 1 березня всі охочі українці можуть безкоштовно вакцинуватися від СOVID-19. Імунізацію населення проводять як в пунктах масової вакцинації, так і в медичних закладах. «Фрезеніус Медикал Кер» у Черкасах серед переліку медзакладів, затверджених керівником робіт МОЗ, у яких можна безкоштовно отримати щеплення від коронавірусу.

«Наші пацієнти у групі підвищеного ризику, тому, коли отримали вакцини, доклали максимум зусиль, аби кожен з них міг щепитися.  При цьому, звісно, чітко керуючись вказівками МОЗ, положеннями "Дорожньої карти вакцинації від СOVID-19". Станом на сьогодні у Черкаському центрі "Фрезеніус" щеплено понад 100 пацієнтів та увесь медперсонал вакцинами-генериками AstraZeneca і вакциною CoronaVac. Зараз у достатній кількості у нас наявна CoronaVac. Пройти імунізацію можуть усі охочі, віком від 18 років.  Усе, що вам потрібно, — звернутися до нашого центру з паспортом, номером платника податків (ІПН) і отримати обидві дози вакцини без жодних виснажливих черг», — зазначив Володимир Новаківський, кандидат медичних наук, головний лікар медичного центру «Фрезеніус» у місті Черкаси.

У разі самозвернення в медзаклад для вакцинації направлення не потрібно.

Осіб, яких щепили двома дозами вакцини від COVID-19, вносять до бази ЕСОЗ (електронної системи охорони здоров’я). Усі вони за запитом можуть отримати Міжнародне свідоцтво про вакцинацію безспосередньо у нашому медзакладі або у свого сімейного лікаря.

Адреса медичного центру «Фрезеніус» у Черкасах:

вул. Дахнівська, 32 / провулок Медичний, 2.

Тел.: +380472565509

Більше інформації про вакцинацію:

https://helsi.me/lp/vaccination

https://moz.gov.ua/immunization