Перейти до вмісту

5008S CorDiax

5008 та 5008S

HighVolumeHDF настільки ж легко, як і звичайний ГД

  • AutoSub plus - автоматично збільшує об'єм заміщення для процедури HighVolumeHDF
  • Моніторинг венозного доступу (VAM) — Покращений контроль венозного шляху
  • Легке поводження
  • Стабільність та ефективність

HighVolumeHDF у якості стандарту

Завдяки новій функції AutoSubplus продуктів 5008S CorDiax, HighVolumeHDF стала такою ж простою та надійною, як і ГД, без необхідності додаткової взаємодії з користувачем.

5008S CorDiax

5008S CorDiax

Відкриваючи світ можливостей

5008S CorDiax дозволяє проводити процедуру HighVolumeHDF, у якості стандартного способу діалізу, завдяки функції AutoSub plus, що забезпечує автоматичну максимізацію об’ємів заміщення, та монітору венозного доступу (VAM) для збільшення ймовірності раннього виявлення зміщення голки.

Чоловік та жінка похилого віку стоять разом та посміхаються

Терапія HighVolumeHDF

HighVolumeHDF — Стандарт у кардіопротективному гемодіалізі

Щоб отримати всі переваги ГДФ терапії потрібні великі конвективні об'єми в пост-дилюційному режимі. У минулому багато користувачів були стурбовані тим, що ці великі об'єми можуть призвести до надмірної гемоконцентрації та згодом високого трансмембранного тиску, якщо налаштування процедури постійно не контролюються та не регулюються.

AutoSub plus

автоматично збільшує об'єм заміщення для процедури HighVolumeHDF

Інноваційна система AutoSub plus - це набагато більше, ніж просто ще один автоматичний контроль тиску:
Наявна дуже точна інформація про умови в діалізаторі - не тільки по всій мембрані, а й уздовж кровотоку
Декілька перевірок на хвилину дозволяють постійно оптимізувати коефіцієнти заміщення
Система автоматично активується на початку процедури

AutoSub plus є переконливим аргументом для нефролога на користь призначення HighVolumeHDF як стандартної терапії.

Розуміння та безперервний контроль мають значення

У той час як інші системи перевіряють і регулюють трансмембранний тиск (TMТ) у визначені часові інтервали, AutoSub plus вимірює та оцінює умови безпосередньо всередині фільтра кілька разів на хвилину. Інноваційна технологія, що стоїть за нею, базується на динамічному аналізі сигналів імпульсів тиску. Як результат, об'єми заміщення можуть бути максимізовані індивідуально для кожного пацієнта без будь-якої взаємодії з користувачем.

VAM збільшує ймовірність раннього виявлення зміщення венозної голки

Безпека створює впевненість

Зокрема, під час HighVolumeHDF із великою швидкістю кровотоку, моніторинг венозного доступу є важливим, оскільки втрата крові стане критичною за дуже короткий час. Всі апарати 5008S CorDiax стандартно оснащені складною функцією безпеки, щоб мінімізувати ризик зовнішньої втрати крові:

Моніторинг венозного доступу (VAM) — Покращений контроль венозного шляху

VAM - це унікальна та інтелектуальна функція безпеки. Вона забезпечує можливість динамічного та високочутливого моніторингу венозного тиску шляхом поєднання сигналів артеріального та венозного тиску з адаптивним алгоритмом.  Таким чином, VAM призначений для відображення раптових, невеликих падінь венозного тиску приблизно 15 мм рт.ст., навіть коли венозний тиск не досягає критичних меж зниження.   VAM був розроблений для допомоги медичним працівникам у ранньому виявленні зміщення венозної голки. Тим не менш, користувач залишається відповідальним за безпеку пацієнтів під час процедури. VAM також включає систему управління сигналізацією: сигналізація активується, якщо контрольовані сигнали показують виняткові або аномальні зміни порівняно із попередніми даними тиску.

Якщо спрацьовує сигналізація, то насос крові негайно зупиняється і венозний затискач закривається. Це надає медперсоналу більше часу для відповідного реагування на критичні зміни тиску.

Легке поводження

ONLINEplus – Зниження навантаження на персонал, збільшення терміну служби обладнання

Історично так склалося, що необхідні кількості замісної рідини повинні були постачатися в інфузійних пакетах. Це додало роботи медперсоналу та стримувало діалізні центри від використання ГДФ. Для того, щоб ще більше пацієнтів мали доступ до переваг ГДФ, ми розробили систему діалізу, яка готує замісну рідину безпосередньо біля ліжка - систему ONLINEplus. На основі високонадійного двоступеневого процесу фільтрації система ONLINEplus сприяє дуже економічному виробництву, в режимі реального часу, стерильної та непірогенної замісної рідини. Так була створена онлайн-гемодіафільтрація.

Кровопровідні магістралі

Наші інноваційні кровопровідні магістраліі розроблені на основі ідеї, що HighVolumeHDF повинна бути такою ж простою та безпечною у виконанні як і ГД. За допомогою стандартної установки 5008S CorDiax ви вже можете виконувати HighVolumeHDF.

Стабільність та ефективність

Не тільки вдосконалені варіанти лікування роблять серію 5008S CorDiax унікальною, але й її екологічність: Fresenius Medical Care підтримує розумне та стійке використання ресурсів завдяки економії діалізату, води та енергії. Це, в свою чергу, призводить до значної економії витрат.

  • Технологія ONLINEplus для виробництва стерильних буферних бікарбонатних розчинів електролітів, що не містять ендотоксинів1
    • Наявна велика кількість замісної рідини для ГДФ
    • Більше не потрібно готових розчинів: промивання, реінфузія та болюс із розчином, приготованим в режимі ONLINE, доступні у всіх режимах лікування (також під час ГД)2
       
  • AutoFlow автоматично підлаштовує швидкість потоку діалізату до ефективної швидкості кровотоку під час процедури
    • Значна економія води, стічних вод, концентратів та енергії, що призводить до значного зниження витрат
    • Автоматичний вибір коефіцієнта AutoFlow на основі режиму лікування завжди забезпечує оптимальне співвідношення між економічними міркуваннями та якістю лікування
       
  • EcoFlow для мінімізації споживання діалізату та енергії під час підготовки та після реінфузії, уникаючи росту бактерій